omul cristian fertea

De-a lungul călătoriei mele spre ceea ce am devenit, realizat și simțit, m-am confruntat cu numeroase provocări și probleme pe care a trebuit să le depășesc​

Cele mai dificele lucruri prin care am trecut au fost:

1 Fapul că de multe ori nu știam cum să fac să iau cele mai bune decizii și care sunt acestea. Mă simțeam de parcă nimic nu se află în controlul meu și totul era un joc al destinului și circumstanțelor în care m-am născut, crescut și trăit. Parcă mă aflam într-o roată de veverița în care cu cât mă străduiam mai mult, cu atât eram mai obosit, nemulțumit și chiar frustrat, indiferent că era vorba de viața, afacerea sau relațiile mele, inclusiv cele cu soția mea sau cu persoanele din familia mea.
Mi-ar fi plăcut să am, așa cum am acum, mai multe certitudini, garanții că deciziile pe care le iau, direcția în care mă indrept, acțiunile pe care le fac sau ar trebui să le fac, sunt cele care mă vor duce spre o viață luxoasă (premium), spre o afacere mare și prosperă, spre relații de calitate și multe altele.

2 Faptul că părea că sunt într-o rutină și monotonie continue. Nu aveam suficientă diversitate și aventură în viață mea.
Dacă stau acum și mă gândesc, era și greu să am, fiind în acea roată de veverița de care spuneam. Deși afacerile pe care le aveam îmi ofereau suficiente provocări, iar tot timpul era ceva nou în jurul meu, simțeam absența acestor două lucruri, atât de importante.

3 Sentimentul că nu sunt iubit și apreciat așa cum sunt, pentru ceea ce sunt și nu pentru ceea ce fac sau dețin. Am consumat mult timp și energie să umplu acest gol din inima mea. Am simțit că sunt într-o roată de veveriță: cu cât mă străduiam să atrag mai multă iubire și apreciere în viață, cu atât mă simțeam mai neîmplinit. Am înțeles de-a lungul timpului ce însemnătate au cuvintele: “mulți oameni trăiesc o viață de tăceri disperate” și ce inseamana să fii singur chiar dacă ai succes, să simți această singurătate profundă, chiar dacă ai tot ce ți-ai dorit până în acel moment și ești înconjurat de oameni.

Specialistul și omul de afaceri

Afaceri proprii încă din anul 1993 în diverse domenii de activitate, publicitate, presă, aparate de măsură și control, agenție de turism și multe altele.

Expert cheie în proiecte de milioane de euro cu finanțare europeană, pentru lansarea a 70 de afaceri în regiunea de NV.

Partener în proiecte de milioane de euro cu finanțare europeană, pentru calificarea a peste 600 de persoane în domeniul turismului și conducător al Clubului de Afaceri TopClub.

Fondator – comunitățile

Academia Succesului

Școala de vânzări

Top Club

Programe proprii și unice de training create

Programe corporate/ de dezvoltare

Peste 20 programe unice create din experiență personală:

 • Comunicare organizațională eficientă
 • Managementul timpului
 • Managementul stresului
 • Relația eficientă cu clienții
 • Leadership la cote înalte
 • Vânzări accelerate

Cum aș putea să...

 • …gestionez propriile emoții și conflicte interioare?
 • …avansezi în carieră?
 • …ajungi la cea mai bună versiune a ta?
 • …faci imposibilul posibil?
 • …îți materializezi dorințele?
 • …fii un lider bun?

Evenimente create

Leadership
Day

01.01.2020

Dental
Day

01.01.2020

Dream and
Achieve

01.01.2020

Conferința regională de HR

01.01.2020

Self Improvement Day

01.01.2020

Autorul cărții

ȘI TU POȚI

Ce spun cititorii:

Îţi dă avânt! Am câştigat încredere în mine. A fost o terapie deosebită. Am primit încredere în mine că pot realiza mai mult în viată.

Cartea are o modalitate captivantă de expunere. A fost interesant că m-a făcut să-mi dau seama că am multe de schimbat la mine și la viață mea.

Cartea este la fel de bună că o şedinţă la psiholog. Îţi schimbă mentalitatea sau cel puțin îţi ridică probleme la care nici nu te gândeai. Îți face mindset corect și îți insuflă positive psychology.

Autorul este un maestru în prezentarea unui subiect dificil și o face cu subtilitate și optimism și te ajută să înțelegi cât de utilă este purpose driven life

O carte concisă, clară, ușor de înțeles și cu aplicabilitate ridicată a informațiilor transmise. Un manual util pentru oricine este preocupat de selfhelp.

Situații de viață reale, lecții din experință practică ușor de înțeles și aplicat de fiecare dintre noi. O carte obiectivă despre selfdevelopment and selfesteem.

CĂRȚI ÎN LUCRU

Ce să faci

când nu știi ce să faci

Certificările mele

Speaker la evenimente

București

Influențarea într-o lume fără autoritate -Conferința Business Edu

Cluj Napoca

Stand up and Go!- Conferința Națională JCI

Cluj Napoca

Tehnici de Leadership- Conferința de Business Networking

Perspectivă unică

Viața mi-a pus în cale de-a lungul timpului tot felul de obstacole. Au fost numeroase momente în care m-a dat de pământ, tocmai pentru a mă descoperi mai bine. Astfel, am putut folosi trăirile, emoțiile, sentimentele, temerile, îndoielile și durerile, pentru a depăși probleme mai mici sau mai mari, pentru a găsi soluțiile pentru ele. Este important să fii conștient de ele, deoarece astfel vei reuși să te ridici, să mergi mai departe atunci când ai greșit și să ai succes chiar și atunci când conjucturile sunt nefavorabile. Cunoscându-te mai bine, vei putea construi o lume nouă în jurul tău, o lume măreață și vei putea trece chiar și peste momentele în care te simți vinovat și nu îți vine nici măcar să te ridici din pat.

Viața mi-a da șansa de a-mi descoperi mintea, convingerile, credințele și mi-a arătat lucrurile pe care trebuie să le fac dar și lucruri care trebuiesc evitate pentru atingerea succesului. Acest lucru nu l-am realizat doar din propria experiență. Am avut ocazia de a studia sute sau chiar mii de oameni de toate tipurile: de la oameni care dețin afaceri de milioane, până la persoane care aveau multe greutăți din punct de vedere financiar. Astfel, am putut observa felul în care modul nostru de gândire, acțiunile noastre, pot afecta succesul sau neajunsurile din viața mai multor tipuri de oameni.

De-a lungul călătoriei mele, am experimentat un spectru larg de sentimente: de la teamă, îndoieli, lipsă de încredere, până la apreciere, împlinire și bunăstare. Am experimentat o mulțime de critici și de multe ori m-am simțit subapreciat, în ciuda eforturilor mele, dar cu toate că de multe ori am fost arătat cu degetul, am reușit să depășesc toate aceste momente. Astfel, am reușit și să mă bucur de siguranță și bunăstare și din punct de vedere financiar, dar și de împlinire și gratudine față de propria persoană, față de cine sunt și ceea ce fac. Mai mult decât atât, am văzut cum aceste sentimente devin contagioase și încep să se manifeste și la persoanele din jurul meu. Am ajuns la concluzia că toate aceste sentimente (atât negative cât și pozitive), afectează nu doar viața personală, ci și pe cea de la serviciu.

Toate experiențele și trăirile mele m-au condus la ceea ce am devenit astăzi. Acum pot identifica ușor schimbările care trebuie făcute în viața unei persoane sau în activitatea unei companii, a unui manager sau a unui proprietar de afaceri. Acest lucru necesită timp și efort pe o perioadă îndelugată de timp. Presupune încercări și greșeli, frământări, investiții și multă dedicație. Aceste lucruri devin mult mai simple, în momentul în care lucrezi cu o persoană care are o perspectivă unică, perspectivă pe care mi-am format-o de-a lungul timpului.

Toate experiențele și situțiile prin care am trecut, au contribuit la dezvoltarea capacității mele de a vedea lucrurile diferit. Cu această perspectivă asupra lumii, am reușit să găsesc soluții unice pentru aproape orice provocare într-o companie sau în viața personală. Am reușit încet, încet să desenez harta succesului și să găsesc un soi de algortim pentru depășirea obstacolelor, atingerea obiectivelor, trecerea la un alt nivel în ceea ce privește atât din punctul de vedere al afacerilor, cât și din perspectiva vieții personale.

Acum, am ales să sprijin și să am grijă de persoanele și afacerile care se află în căutarea unor răspunsuri. Am ales să îi ajut să găsească soluții pentru a depăși orice obstacol, orice provocare, pentru a-și atinge obiectivele și pentru a-i ajuta să-și deseneze de unii singuri harta către succes.

Folosindu-mă de cele mai avansate descoperiri în domeniul psihologiei și de experiența personală vastă în ceea ce privește modul în care funcționează mintea umană, îți voi demonstra cum cheia succesului a fost în tine mereu. Trebuie doar să crezi în tine și în perspectiva ta unică.

Câteva cifre

PESTE

0
persoane pregatite
0
ore de trainining susținute
0
firme cu care am colaborat
0
cărți de specialitate studiate
0
evenimente organizate
0
ore consultanță acordate